Trekhaken

Wij monteren trekhaken onder alle personenwagens, bedrijfswagens en campers. Voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met (indien nodig) bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

De montage van een trekhaak is een technische en complexe service. Door de elektronische aansluiting op moderne auto’s is voor montage de nodige expertise vereist. Het monteren van een trekhaak is daarmee gegroeid tot een specialisme. Wij bieden, afhankelijk van het type auto, tot 3 verschillende soorten trekhaken aan. Een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak.

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is altijd bevestigd aan uw auto. Makkelijk in gebruik omdat deze in tegenstelling tot een afneembare variant altijd tot uw beschikking is. De vaste trekhaak is de meest verkochte trekhaak gezien de goede prijs-kwaliteit verhouding en wordt veelal gekozen door automobilisten die de trekhaak regelmatig gebruiken.

Afneembare trekhaak

Een afneembare trekhaak is ideaal voor wie de trekhaak na gebruik uit het zicht, maar wel bij de hand wil hebben. Het design van de auto blijft zo intact aangezien de trekhaakkogel eenvoudig gedemonteerd kan worden.

Wegdraaibare trekhaak

Het meest comfortabele trekhaaksysteem; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De kop van de trekhaak blijft altijd gemonteerd, maar kan eenvoudig onder de auto weggedraaid worden. Zo blijft het design van de auto intact, als u de trekhaak niet gebruikt.

7-polige kabelset

Dit is de meest gebruikte kabelset en is geschikt voor onder andere aanhangers of fietsendragers. Deze set geeft alle basisfuncties door die bij de auto en de elektriciteit horen.

13-polige kabelset

Bij een caravan kan het nodig zijn om een 13-polig kabelset te gebruiken. Dit komt omdat deze dan alle juiste connecties kan maken tussen de auto en de caravan.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.