Wij vinden uw mening belangrijk!

Door het beoordelen van onze dienstverlening kunnen wij onze organisatie blijven optimaliseren en onze service vergroten. Bijkomend voordeel voor u als consument is dat u, dankzij deze meningen, een goed beeld van onze organisatie krijgt. U ontvangt informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening, onze service en deskundigheid. Aarzel niet langer en bekijk de onderstaande recensies.

Klanten gaven ons afgelopen jaar een

9.3
10
10
Zeer goed te spreken over afhandeling eb begeleiding bij aankoop auto !

Onze eerste contact bij verkoop en aflevering was Freek, ontzettend sympathieke verkoper. goede uitleg en alles volgens afspraak geleverd. auto zag er als nieuw uit.

Tussen verkoop en aflevering was Freek ziek en we zijn toen op prettige wijze geholpen door Luuk !!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Prima service!

Goed geholpen, komt over als een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Prima!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima geholpen

Bij het zoeken van een nieuwe auto voor mij hebben ze me kundig en geduldig te woord gestaan. Maken van een testrit was ook geen probleem en dat zonder afspraak.
Auto gekocht en ingeruild. Overdracht ging goed.
Ze regelde alles net en vlotjes

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
5
5
De communicatie is niet sterk

Ik heb mijn auto aangemeld voor de apk keuring met twee klachten over de auto. Mijn airco deed het niet meer en de koppeling had kuren.
Ik kreeg mijn auto terug in de avond gekeurd en wel maar met de mededeling dat zij niets gemerkt hadden aan de koppeling en de airco werd een zoektocht. Prima, maar had even gebeld dan had ik meteen kunnen reageren. Nu moest ik maar langskomen wanneer ik de kuren kreeg met de koppeling...... Een tijdje later werd de koppeling steeds erger en kreeg ik de auto niet meer van zijn plek. Via de ANWB de auto bij de garage gekregen. Tot mijn verbazing zei de beste man van de ANWB meteen dat de cilinder van de koppeling kapot was en dat dat al een tijdje moest zijn geweest. Goed, lang verhaal kort...... Ik heb het gevoel gehad dat ik achter mijn auto aan moest bellen en zelf ervoor moest zorgen dat het werd geregeld. Auto twee dagen later dan gehoopt weer mee. Neem je klanten serieus en bel en vraag over hoe en wat. Ik ben van mening dat het dan minder erg zou zijn geweest. Communicatie is een vak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Nee
Geplaatst op door

Geachte heer Jansen, Beste Hans,

Allereerst vinden wij het als team zeer vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over onze communicatie. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en stellen uw reactie dan ook zeer op prijs.

In eerste instantie heeft u uw auto bij ons ingepland voor een APK keuring en een kleine onderhoudsbeurt. Daarbij heeft u aangegeven of wij wellicht naar de airco willen kijken en de koppeling. Voor wat betreft de airco hebben wij u aangegeven dat er voldoende koudemiddel in het systeem zit en dat de aircopomp niet aanslaat. Om e.e.a. uit te sluiten en te zien wat er aan de hand is hebben wij voorgesteld om een vervolgafspraak in te plannen. Op dat moment was er geen tijd om verdere diagnose te stellen. Hetzelfde geldt voor de koppeling. Op het moment dat wij de auto bij u thuis op hebben gehaald hebben wij geen problemen ondervonden, tevens niks geconstateerd tijdens de proefrit. Het is dan onbegonnen werk om zomaar te zoeken naar een speld in een hooiberg en u onnodige onderzoekskosten in rekening te brengen. Wij hebben u gevraagd om langs te rijden op het moment dat u het probleem weer ondervindt. Tussentijds heeft u het probleem opnieuw ondervonden, maar heeft u niet de tijd vrijgemaakt om langs te rijden. U bent zelfs nog naar Frankrijk op en neer gereden…

Inmiddels 3500 kilometer later is uw auto begin van de week door de ANWB bij ons gebracht. Op dat moment moeten wij ruimte vrij maken in onze werkplaatsplanning voor een juiste diagnose en eventuele herstelwerkzaamheden. Naar aanleiding van de gestelde diagnose van de ANWB hebben wij direct de hoofdkoppelingscilinder besteld om de reparatie zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Vervolgens belt u begin van de middag al op om te vragen of we al iets meer weten terwijl we nog niet eens in de gelegenheid zijn geweest om een juiste diagnose te stellen. Het geplande werk gaat in dit geval voor en waar mogelijk proberen wij u als strander tussendoor te plannen. Om u te voorzien in vervoer hebben wij u direct geheel kosteloos een vervangende auto meegegeven.

Nadat wij diezelfde dag nog een juiste diagnose hebben gesteld en u ook gebeld hebben (geen gehoor), bleek het niet alleen de hoofdkoppeling cilinder te zijn, maar ook de hulpkoppelingscilinder. Bij elkaar een kleine 7 uur werk wat wij (nogmaals) niet zo maar tussendoor kunnen inplannen, dit hebben wij u ook geprobeerd duidelijk te maken. Al met al was de auto donderdag aan het eind van de dag gereed.

Uw advies aan ons is om de klant serieus te nemen en u op de hoogte te houden.

Wij nemen onze klanten zeker serieus en ons inziens hebben wij ons uiterste best gedaan om de herstelwerkzaamheden zo snel en goed mogelijk voor u in orde te maken. Binnen 4 werkdagen had u weer de beschikking over uw auto en tussentijds heeft u keurig te horen gekregen wat de diagnose was, de daarbij horende kosten en wanneer uw auto weer gereed was.

Wij vinden het dan ook jammer dat u niet geheel tevreden bent. Desalniettemin staan wij in de toekomst aslnog graag voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
Gwenda Brouwer-van Gorkum

10
10
Accu stuk

Een mooie Volvo XC60 T5 gekocht bij Freek, auto opgehaald en naar huis gereden (Nijverdal)

Na enkele dagen werkte het start/stop systeem niet meer en laten controleren bij een Volvo dealer in Nijverdal, conclusie accu stuk.
Contact gezocht met Freek en hij vergoede de accu. Helemaal top.
Fijn proffessioneel bedrijf.
Voor herhaling vatbaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
Professioneel bedrijf.

Ze doen wat ze beloven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Zeer goed

Een week geleden een auto gekocht en kreeg een klein probleem even met hun gebeld en de verkoper Freek die deet niet moeilijk en zij breng hem maar Nasr een garage in de buurt waar je woont ben na een garage gegaan hebben de auto uit gelezen en kwamen twee probleem uit de auto wordt maandag gemaak en de kosten neemt van van Gorkum voor hun rekening indut is een goede service dus zoek je een is dit bedrijf een aan rader geplaats op 28-10-2021

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top

Goede service van Michel. Door accu op locatie te vervangen, kon de werkplaatsafspraak komen te vervallen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Goede service met haal en breng van de auto vanaf huis.

Ik ben al jaren klant bij v. Gorkum en ervaar altijd een goede prijs kwaliteit verhouding in onderhoud en factuur.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Zeer fijn en gemoedelijk.

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen. We zijn er zonder afspraak naar toe gegaan om een VW Passat hybride te bekijken. Er werd direct aangeboden om een proefrit te maken. Na de proefrit een goed en fijn verkoopgesprek gehad waarbij de deal snel rond was. Al met al een fijn bedrijf waar wij ons erg welkom voelden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Warme ontvangst, correct bedrijf, goed zaken doen!

De door Autobedrijf Van Gorkum aangeboden auto was correct beschreven, stond keurig netjes klaar bij onze aankomst.

Na een prettige / warme ontvangst en een proefrit uiteindelijk op een nette en vooral prettige wijze de deal kunnen maken.

Absoluut een aanrader voor eenieder die op zoek is naar een nette occasion.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Van Gorkum is een autobedrijf waar je met zorg en respect wordt behandeld.

Mijn ervaring met autobedrijf van Gorkum is 100% positief.
De auto’s zijn zoals omschreven, de service is perfect, men neemt plenty tijd voor je, en men geeft goed advies. Het geeft een heel tevreden en vertrouwd gevoel om hier mijn auto te hebben gekocht.
Klasse, ga zo door.
Speciale dank voor Freek.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima, korrect en meedenkend geholpen.

Tijdens het eerste telefoongesprek, werd ik meteen geinformeerd, dat er een kleine lakschade links achter op de bumper zit. Verder geen verrassingen. Na de proefrit heb ik hem gekocht en ben er heel blij mee.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Fantastisch!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Luuk, fijne jongeman met een goed luisterend oor naar de klant toe.
Bedankt voor de afhandeling en aan-/verkoop van de Volvo V40, ik hoop er veel plezier van te beleven.

Vriendelijke groeten,
Peter van Zijp.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Een Autobedrijf zoals het hoort

Vw Touareg aangeschaft bij dit bedrijf. Eigenlijk altijd netjes behandeld zoals het hoort. Onderhandeling waren we ook zo uit. Heel tevreden ook over de auto tot dus ver.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
7
7
Vriendelijk en goed geholpen

Wij hebben een Mini gekocht bij van Gorkum. Bouwjaar 2011 en Dealer onderhouden. De eerste ervaring na de eerste 3 weken is zeer goed bevallen. Auto is keurig schoon afgeleverd volgens afspraak en rijdt prima.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Eerlijke deskundige garage!

Altijd vriendelijk personeel.
Altijd betrouwbaar en deskundig.

Goede service!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Uitstekende service, vriendelijk en meedenkend

We vonden de juiste auto voor een mooie prijs. De auto bevalt prima en is technisch 100% in orde.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima geholpen, werd meegedacht helemaal top!

Na een prima onderhoudsbeurt gesproken over vervanging van de auto. Er werden goede opties aangedragen, waarvan een ook aanwezig. Na proefrit deze gelijk gekocht. Was precies waar wij naar op zoek waren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima geholpen

Na wat problemen met onze nieuwe auto,
Is alles uiteindelijk netjes opgelost.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Snel en goed geholpen

Het probleem met de koelvloeistof deed zich plotseling voor. Dezelfde dag kon het verholpen worden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
8
8
geweldige ervaring

Twee weken geleden nieuwe auto gekocht, oude ingeruild. Super geholpen door Freek. Neemt de tijd en duidelijk met gesprek. Inmiddels rijdt ik heerlijk met mijn nieuwe auto! Die overigens super stond te glimmen bij ophalen. Dank voor de super service!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Open, eerlijk, meedenkend.

Aangenaam

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Kwaliteit tegen vriendelijke prijs

Relatief klein, maar zeer aangenaam garage met kwaliteitsaanbod en persoonlijke, niet opdringende benadering van verkoper. Je krijgt goed advies, uitleg en helder onderbouwing van de prijs. Een aanrader!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Prima geholpen

Prettige ervaring met Freek.

Groetjes Erwin Smeink

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door

Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl »

Beoordeel ons!

Uw mening is belangrijk voor ons. Zou u uw ervaring met Autobedrijf van Gorkum met ons willen delen?

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.