Diagnose

Hoort u een tikje of een vervelend rammeltje in uw auto? Brandt er om onverklaarbare reden een waarschuwingslampje op uw dashboard? Of heeft u het gevoel dat uw auto motorisch niet helemaal meer in orde is?

In dat geval is het verstandig om uw auto na te laten kijken door een specialist. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van een juiste diagnose, waarbij het niet uitmaakt of het een mechanische of een elektronische storing betreft.

In moderne auto’s zijn verschillende systemen actief die al dan niet elektronisch worden aangestuurd. Het diagnosticeren van een storing is een onmogelijke opgave als je niet de beschikking hebt over de juiste meet- en uitleesapparatuur. Door de grote hoeveelheid aan complexe software die tegenwoordig aanwezig is in moderne auto’s is het niet langer altijd direct duidelijk of een brandend controlelampje op uw dashboard ook daadwerkelijk een defect betreft. Er kan evengoed slechts sprake zijn van een softwarematige storing.

Wenst u een juiste diagnose of wilt u uw auto uit laten lezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.