‘Ontdek zelf het gemak van alles onder één dak’

Ons verhaal

Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Gorkum Auto’s in Dronten. Autobedrijf Van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

Bij Autobedrijf Van Gorkum staan gemiddeld 70 jonge occasions overzichtelijk opgesteld. U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Ook voor een nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf Van Gorkum.

Bestel bij ons uw nieuwe auto!

Als professionele occasiondealer levert Autobedrijf Van Gorkum ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.

Onderhoud & reparatie

In onze goed georganiseerde werkplaats worden alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elk merk en type auto uitgevoerd. Van APK tot onderhoudsbeurt, van airco-service tot motorstoring, wij regelen het voor u! Dankzij de jarenlange ervaring, vakkennis en de moderne apparatuur waarmee wij werken, zijn wij in staat om niet alleen onderhoud te doen, maar ook diepgaande technische storingen op te lossen conform de voorschriften van de fabrikant. Wij repareren overigens niets aan uw auto zonder uw toestemming. U ontvangt van ons altijd een prijsopgaaf vooraf. Ook onverwachte reparaties overleggen wij altijd met u, zodat uw reparatie geen onaangename verrassing wordt. Tevens ontvangt u van ons een duidelijk gespecificeerde factuur en worden alle werkzaamheden helder uitgelegd eventueel onder overlegging van de defecte onderdelen.

Heeft u een auto met fabrieksgarantie?

Als u in het bezit bent van een auto die nog binnen de fabrieksgarantie valt, dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden. Bij een BOVAG onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewoon van kracht. Dit is overigens wettelijk vastgelegd. Wij onderhouden uw auto volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant.

Lease Service Center

Ook kunnen wij onze klanten met een lease auto mobiel houden en het onderhoud verzorgen. Heeft u een leaseauto? Dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden. Informeer tevens bij ons naar de mogelijkheden waarbij u kunt sparen voor korting op onderhoud van uw eigen privé auto.

Gratis haal- & brengservice

Uw auto moet naar de garage, maar het komt u slecht uit om deze zelf te brengen en te halen. Autobedrijf Van Gorkum biedt daarom voor de vaste klanten, de comfortabele haal- en brengservice*. Uw auto wordt bij u thuis of op uw werk opgehaald. Indien gewenst kan er een vervangende auto worden meegeleverd. Na reparatie wordt de auto weer op een afgesproken plek afgeleverd. U heeft er geen werk meer aan!

* Geldig in de woonplaats Dronten (met uitzondering van het buitengebied)

Een betrouwbaar BOVAG autobedrijf waar u altijd terecht kunt voor:

 • Verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s Levering alle merken met fabrieksgarantie tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen
 • Merkonafhankelijk onderhoud & reparatie voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers
 • APK keuringen
 • Snelservice kleine reparaties Denk aan lampjes, accu’s, ruitenwissers, lekke band etc.
 • Aircoservice
 • Montage trekhaken, audio en accessoires
 • Storingsdiagnose en herstel
 • Levering en montage (winter)banden
 • Lease Service Center
 • Leasing & Financiering
 • BOVAG Autoverzekering
 • BOVAG Pechhulp
 • Schade afhandeling
 • Haal- en Brengservice
 • Vervangend vervoer

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.