Vervangend vervoer

Indien u uw auto brengt voor een reparatie of een onderhoudsbeurt bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een auto te huren als vervangend vervoer.

U kunt daarbij kiezen voor een auto uit onze eigen vloot, dit zijn iets oudere, maar nette auto’s, die wij technisch goed bijhouden. Omdat wij deze auto’s zelf hebben, kunnen wij deze aanbieden voor 19 euro incl. BTW per dag (100 km vrij).

Wenst u liever een andere, grotere en representatievere of speciale auto? Deze kunnen wij voor u huren. De prijzen hiervan variëren uiteraard naar gelang het type auto.

Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan tijdig door bij het plannen van de afspraak.

Goed om te weten

Het huurtarief per dag is inclusief BTW en exclusief brandstof. Wij zorgen ervoor dat u de auto afgetankt meekrijgt en u levert de auto ook weer afgetankt in.

Daarbij mag er 100 km vrij per dag worden gereden.

Leenfiets

De leenfiets is geheel gratis.

Om er zeker van te zijn dat de leenfiets beschikbaar is, raden wij u te alle tijde aan om bij het maken van de afspraak door te geven dat u hiervan gebruik wenst te maken.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.