Aankoopkeuring

Heeft u een tweedehands auto op het oog? En wilt u zekerheid over de staat van deze auto? Dan is het verstandig om voor de koop een aankoopkeuring uit te laten voeren. Zo voorkomt u dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand, een onbekende onderhoudshistorie of veel aankomende kosten.

Wij inspecteren de auto zowel optisch als technisch, u krijgt informatie over de juistheid van de kilometerstand, de onderhoudshistorie en de technische staat van de auto. Ook hebben wij oog voor de optische staat en de eventuele gebruikerssporen aan de onderzijde van de auto. U ontvangt van ons een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt persoonlijk met u besproken. Mocht u willen weten of de auto een schadeverleden heeft, dan kunnen wij aanvullend voor u een rapport opvragen.

Uiteindelijk beslist u zelf of de koop verstandig is of niet. Daarnaast kunt u in de meeste gevallen het keuringsrapport gebruiken om met de betreffende verkoper te onderhandelen over de prijs of om het noodzakelijke onderhoud voor aflevering van de auto uit te laten voeren.

Laat u niet verrassen en laat een aankoopkeuring uitvoeren voor slechts 89 euro. Aanvullend kunnen wij de auto natrekken op een schadeverleden. Bijkomende kosten hiervoor zijn 10 euro.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.