Uw leaseauto vakkundig onderhouden

Ook kunnen wij onze klanten met een lease auto mobiel houden en het onderhoud verzorgen. Heeft u een leaseauto? Dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden.
In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!
Informeer tevens bij ons naar de mogelijkheden waarbij u kunt sparen voor korting op onderhoud aan uw eigen privé auto.

Behoud van fabrieksgarantie

Er zijn nog wel eens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen wij graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk BOVAG autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de leaseauto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen wanneer bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie moet worden gedaan, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. In zo’n geval zorgen wij er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat de garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.