Sponsoring

Wij zetten ons op diverse vlakken graag in voor de maatschappij en doen daarom regelmatig aan sponsoring van diverse sporten, verenigingen, lokale evenementen, goede doelen etc.

Op dit moment sponsoren wij diverse lokale en nationale initiatieven waaronder ASVD Korfbal, Voedselbank Dronten, Stichting Dierenlot, HSVD Dronten (Hondensportvereniging), De Meerpaaldagen (lokaal evenement) en het Jeugdsportfonds.

ASVD Korfbal

Wij werden meteen gegrepen door de gemoedelijke sfeer en het hechte verenigingsgevoel! Het is een club waar je je direct thuisvoelt en die nog echt zeer dankbaar is naar haar sponsoren.

ASVD Korfbal
Korfbal, een sport voor iedereen. ASVD Korfbal is uitgegroeid naar een vereniging met een kleine 400 leden en daarmee hebben zij een vaste plaats als sportvereniging in Dronten. Qua ledental bezet ASVD Korfbal in korfballend Nederland een plaats in de top 20.

Met name de jeugdafdeling is sterk en speelt op het hoogste niveau. Maar ASVD Korfbal is niet alleen sport, de leden moeten zich ook na het sporten thuis kunnen voelen. Op allerlei gebieden kunnen de leden zich ontplooien en zijn op deze wijze betrokken bij de vereniging. Het gemengde karakter van de sport, vrouwen en mannen in hetzelfde team, zorgt hierbij voor eventwichtigheid en draagt bij tot de gedachte: Sport is er voor iedereen!

Stichting Dierenlot

Wij houden van dieren en zien het belang in van deze Stichting. Wie besluit een auto bij ons te kopen zal daar niet alleen zelf veel plezier aan beleven, ook Stichting Dierenlot profiteert hiervan mee!

Voor elke verkochte auto maken wij 10 euro over aan deze stichting. U als koper ontvangt daarbij in plaats van een bos bloemen of een fles wijn een echte Dierenlot Knuffel.

Stichting Dierenlot
Veel dieren leiden een buitengewoon beroerd bestaan: óók in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld of zonder pardon op straat gezet en aan hun lot overgelaten. Eenzaam moeten ze dan op zoek naar wat voedsel en een veilige plek om te schuilen. Stichting Dierenlot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Dit doet Stichting Dierenlot door lokale en regionale dierenorganisaties in Nederland te steunen in hun goede werk voor de dieren.

Voedselbank Dronten

De mensen die zich voor de Voedselbank inzetten verdienen veel waardering! Wij helpen de Voedselbank in Dronten dan ook graag met dit waardevolle initiatief door het mobiel houden van de bestelbus!

Voedselbank Dronten
De Stichting Voedselbank Dronten is een voedselbank voor inwoners van de Gemeente Dronten. Ze zijn opgericht op 21 juni 2006 en sinds 2013 zijn zij aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. De bank verzamelt levensmiddelen in bij producenten en bedrijven. Zo kunnen zij de mensen die over onvoldoende financiële middelen beschikken, helpen om in hun dagelijks onderhoud te voorzien. Op dit moment worden wekelijks 140 voedselpakketten uitgedeeld, die goed zijn voor 400 personen.

De Meerpaaldagen

Wat ooit is begonnen als een kleinschalig evenement op een boerenwagen is inmiddels uitgegroeid naar een evenement van drie dagen! Het grootste gratis festival van Dronten en omgeving. Een evenement wat niet mogelijk zou zijn zonder de betrokkenheid van sponsors en vrijwilligers. Daar dragen wij dan ook graag een steentje aan bij!

Meerpaaldagen
Drie avonden lang betreden bekende en minder bekende artiesten de twee podia in een feesttent die het gehele Redeplein overdekt. Op de vrijdag en zaterdag zijn er in en om het centrum diverse activiteiten voor jong en oud. De Meerpaaldagen zijn inmiddels een begrip. Bij inwoners van de Gemeente Dronten, gasten uit de regio en de vele toeristen die in de zomermaanden langs en op het Veluwemeer verblijven. De festiviteiten vinden jaarlijks plaats in het tweede volle weekend van augustus.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.