Bij Autobedrijf van Gorkum kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw camper. Of het nu gaat om een complete onderhoudsbeurt of een jaarlijkse controle, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onderhoud camper

Om te voorkomen dat u onverhoopt met panne langs de kant van de weg komt te staan, of dat er vroegtijdig slijtage optreedt adviseren wij u om uw camper goed te laten onderhouden.

Ook als u de camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten, maar ook tot een onnodige kortere levensduur van uw camper of onderdelen daarvan. Bovendien is ook uw veiligheid en die van andere weggebruikers in het geding.

Behalve het onderhoud zijn wij ook gecertificeerd om campers APK te keuren. Wij hebben sinds 2016 tevens een nieuwe brug laten plaatsen waar campers op gekeurd kunnen worden met een wielbasis van maximaal 5 meter en een gewicht van 5 ton.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.