Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s, lichte bedrijfswagens en campers.

Onderhoud & Reparatie

Wij voeren zowel kleine als grote reparaties uit. Wij overleggen altijd vooraf aan de reparatie met u over de kosten. Overigens kunt u ook altijd vooraf een prijsopgave aanvragen.

Of het nu gaat om een mechanisch mankement of een elektronische storing, beiden kunnen wij voor uw oplossen. Het begint met een onschuldig lampje dat aan gaat op het dashboard. Om te kunnen uitlezen waar de storing betrekking op heeft, hebben wij de juiste apparatuur in huis voor alle automerken. Hiermee kunnen wij het storingsgebied lokaliseren en vervolgens de klacht verhelpen.

Nadat de diagnose is gesteld, zullen wij met u overleggen wat de snelste en beste manier is om het probleem te verhelpen. In veel gevallen zal er een onderdeel moeten worden besteld en wordt er een vervolgafspraak ingepland.

Wij proberen van tevoren altijd zo nauwkeurig mogelijk een prijs te geven voor reparaties of servicebeurten. Indien wij tijdens de reparatie iets tegenkomen waarvan we denken dat het vervangen moet worden, dan zullen wij u hierin adviseren en een juiste prijsindicatie geven van de extra kosten. U bepaalt of wij deze extra werkzaamheden wel of niet dienen uit te voeren. Niet dringende zaken die wij tegenkomen tijdens de servicebeurten, maar wel even willen melden, worden duidelijk op de factuur gemeld als opmerking, zodat u altijd weet wat de staat van uw auto is en wat u aan eventuele reparaties voor de toekomst mag verwachten.

Plan direct een afspraak

Bij ons kunt u online uw werkplaatsafspraak plannen. Plan uw afspraak gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, simpel, snel en wanneer het u uitkomt.