Het Corona-virus, hoe gaan wij hiermee om?

Uiteraard bent u ondanks het Coronavirus van harte welkom. Zowel onze werkplaats als onze showroom zijn gewoon open. Omdat de gezondheid van u en onze medewerkers bij ons voorop staat hebben wij diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u, indien mogelijk, uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te blijven wachten.
  • U mag uw autosleutel op de balie neerleggen, deze zullen wij desinfecteren voor gebruik.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen en desinfecteren zij onder andere de deurgrepen, het stuurwiel, de versnelling-/automaat pook en de handrem. Tevens werken wij met stoelhoezen en handschoenen.
  • Om fysiek contact te vermijden, willen wij u vragen te betalen met uw pinpas of met uw mobiele telefoon. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten of gebruik te maken van onze Haal- en Brengservice.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn wij extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Heeft u een afspraak staan, maar gaat u liever de deur niet meer uit, dan halen wij, in overleg, graag uw auto op.

Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen sterkte in deze extreme situatie. Blijf gezond en help elkaar!

Het team van Autobedrijf van Gorkum