Vervuld per 1 juli 2017
VACATURE -  Service Balie Medewerker / Service Adviseur (M/V)

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en proactieve Service Balie Medewerker / Service Adviseur.

Functieomschrijving:
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant als het gaat om onderhoud en of reparatie en je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je begeleidt de klant vanaf het moment dat hij of zij de sleutels bij jou inlevert totdat hij of zij de auto weer komt ophalen. Om dit goed te laten verlopen overleg je met de klant en de werkplaats over de reparatie of de onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Het is belangrijk dat je de informatie en de wensen van de klant goed weet te vertalen naar je collega’s van de werkplaats.

Voor de klant is het belangrijk dat je klantvriendelijk en service gericht werkt en dat jij je in de klant kunt verplaatsen. Zowel telefonisch als aan de balie heb je intensief contact met bestaande en potentiële klanten en draag je zorg voor een deskundig advies waarbij je in staat bent om over zaken van technische aard te communiceren. Je streeft als Service Medewerker naar behoud en uitbreiding van een meer dan tevreden klantenbestand. Daarnaast ben je in staat de klant een zorgvuldige uitleg te geven over de verrichte werkzaamheden, waarbij je jezelf weet te onderscheiden door jouw gastvrijheid en communicatiestijl. Verder zorg je voor een efficiënte werkplaatsplanning, de administratieve- en financiële afhandeling van de opdracht en beman je de receptie. Kortom een uitdagende en veelzijdige functie!

Profiel:
Wij zoeken een representatieve, zeer klantvriendelijke jonge en enthousiaste medewerker met uitstekende contactuele en servicegerichte eigenschappen. Onze nieuwe collega begrijpt wat service- en klantgerichtheid is en is zich bewust van het belang van een commerciële werkplaatsreceptie. Het omgaan met verschillende typen klanten onder verschillende omstandigheden kost je weinig moeite. Je bent communicatief sterk, doortastend en hulpvaardig. Verder kun je goed tegen hectiek en ben je in staat om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in een soortgelijke functie.

Soort contract:
Fulltime, 38 uur

Functie-eisen:
Als Service Medewerker ben je gewend mede het gezicht van het bedrijf te zijn. Service, klantgerichtheid, samenwerking, kwaliteit, relatiebeheer en zelfstandigheid zijn zomaar wat termen die uitstekend bij jou passen.      

- Afgeronde Mbo-opleiding of Hbo-opleiding (Commerciële of Technische richting)
- Werkervaring in een soortgelijke functie in de autobranche is een pré
- In het bezit van een rijbewijs B is een pré
- Affiniteit met auto’s
- Goede communicatieve vaardigheden
- Administratieve accuratesse en kennis van computers
- Representatief
- Proactief
- Enthousiast en collegiaal
- Een service- en klantgerichte instelling
- Je kunt omgaan met klachten en conflicten en bent stressbestendig
- Een flexibele instelling met betrekking tot werktijden
- Je kracht is het begrijpen van problemen en het denken in oplossingen
- Woonachtig in Dronten of in de omgeving van Dronten

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende baan in een mensgerichte organisatie. Als jij er voor gaat, blijven je persoonlijke resultaten niet onopgemerkt. Je collega’s zijn kundig en gemotiveerd en zorgen dagelijks voor een zeer prettige werksfeer. Verder biedt Autobedrijf van Gorkum goede arbeidsvoorwaarden.

Wij weten je prestaties te waarderen en hebben oog voor je capaciteiten.

Interesse:
Je schriftelijke reactie met c.v. kun je richten Autobedrijf D. van Gorkum t.a.v. Gwenda Brouwer-van Gorkum, De Linge 45, 8253 PJ Dronten of per e-mail: [email protected]