VACATURE - Junior Verkoopadviseur 

Wat ga je doen? 
Als Junior Verkoopadviseur breng je jouw passie voor auto’s over op onze klanten. Je bent een uitstekende gastheer en zorgt voor een correct ontvangst van de klanten binnen ons bedrijf. Je hebt een actieve rol in het werven van nieuwe klanten en je luistert goed naar wat onze (potentiele) klanten willen. Je adviseert klanten over ons totale dienstenpakket en weet door jouw resultaatgerichtheid en jouw natuurlijke overtuigingskracht een offerte om te zetten naar een order.

Daarnaast draag je zorg voor alle randzaken die bij de verkoop een rol spelen en ben je verantwoordelijk voor een representatieve showroom en buitenterrein. Je zorgt voor een optimale online presentatie van onze voorraadauto’s op onze internetsite, de diverse advertentieportals en onze social media kanalen.

Dit vragen wij jou:
Je volgt een commerciële (automotive) opleiding of hebt deze net afgerond;
- Je hebt ervaring in de verkoop, bijvoorbeeld via stage of een zaterdagbaan;
- Je bent enthousiast, professioneel en service- en klantgericht;
- Je bent vriendelijk en hebt een representatief voorkomen;
- Je bent communicatief sterk, eerlijk en betrouwbaar;
- Je bent gedreven en pro-actief (ook in het opvolgen van ‘online’ klanten);
- Je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je hebt een goed inlevingsvermogen in de klant en je neemt elke klant serieus;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B.

Soort contract:
Fulltime, 5 daagse werkweek

Wat bieden wij jou:
Wij bieden je de kans om bij een klant- en mensgerichte organisatie te werken waarbij persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. Als jij er voor gaat, blijven jouw persoonlijke resultaten niet onopgemerkt. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om bij te dragen aan een organisatie die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid. Je collega's zijn kundig en gemotiveerd en zorgen dagelijks voor een prettige werksfeer binnen een informeel bedrijf. Vanzelfsprekend bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. 

Wie zijn wij:
Autobedrijf Van Gorkum is al bijna 25 jaar een begrip in Dronten. Wij zijn een BOVAG merkonafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van zowel nieuwe als jong gebruikte personenauto’s en daarnaast verrichten wij het onderhoud en reparatiewerkzaamheden van alle merken auto’s, lichte bedrijfswagens en campers voor zowel bedrijven als particulieren.

Interesse:
Heb jij het gevoel dat dit de functie is die helemaal bij jou past? Begrijp je hoe belangrijk de relatie met onze klanten is? En wil je deel uitmaken van ons team? Laat dan snel van je horen! 

Stuur je schriftelijke reactie met CV naar [email protected] t.a.v. Gwenda Brouwer-van Gorkum.