Sponsoring

Ook wij van Autobedrijf D. van Gorkum voelen ons maatschappelijk betrokken in de regio waar wij ons bevinden. Wij sponsoren behalve enkele regionale activiteiten zoals de

ASVD korfbal logo
Voedselbank logo
Johan Cruyff Foundation logo
Stichting DierenLot logo

Autobedrijf D. van Gorkum steunt Johan Cruyff foundation

Johan Cruyff Foundation foto

Met uw APK steunt u de Johan Cruyff Foundation!

Voor welke APK die wij uitvoeren, doen wij een donatie aan de Johan Cruyff Foundation. Deze non-profit organisatie zet zich in voor het welzijn van kinderen en jongeren. De stichting schenkt extra aandacht aan kinderen en jongeren met een beperking en aan jongeren die zijn opgegroeid in een minder kansrijke omgeving.

De Johan Cruyff Foundation stimuleert:

  • Sportprojecten voor kinderen met een beperking
  • Onderwijs voor (ex-) sporters
  • Veilige sportplekken in wijken

Uw APK: goed voor de auto, de verkeersveilligheid, het milieu én het welzijn van kinderen en jongeren!

Cruyff Courts

De Johan Cruyff Foundation brengt met de Cruyff Courts sport en spel terug in de wijk. Een Cruyff Court is de moderne invulling van wat vroeger een trapveldje werd genoemd. Bewegen, lol maken en het opdoen van sociale contracten staan hierin centraal. Door heel Nederland liggen zo’n 140 courts om jongeren in beweging te brengen en integratie te bevorderen.

De 14 van Johan

De 14 van Johan, een groep van 14 jongeren, staan symbol voor het creëren van kansen voor mensen met een beperking. Het is een divers gezelschap van jongeren met een lichamelijke of verstandelijk handicap, jongeren van de Cruyff Courts en studenten van het Cruyff College en de Cruyff University. Samen staan ze sterk, maar los van elkaar hebben ze allemaal hun eigen bijzondere verhaal. www.de14vanjohan.nl

Autobedrijf D. van Gorkum ambassadeur stichting dierenlot

DierenLot foto

Wie vanaf 7 november besluit een auto bij ons te kopen zal daar niet alleen zelf veel plezier aan beleven Stichting Dierenlot profiteert hiervan mee!

Veel dieren lijden een buitengewoon beroerd bestaan: ook in Nederland. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Dit doet Stichting DierenLot door lokale en regionale dierenorganisaties in Nederland te steunen in hun goeide werk voor de dieren

Stichting DierenLot is bij het organiseren hiervan volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren.

Wij van Autobedrijf Van Gorkum zien het belang in van deze Stichting en hebben onze naam gekoppeld aan Stichting DierenLot. Voor elke verkochte auto maken wij 10 euro over aan Stichting DierenLot. U als koper ontvangt daarbij in plaats van een bos bloemen of een flesje wijn een echte DierenLot knuffel.

Voor meer informatie, ga naar www.dier.nu

Stichting DierenLot knuffel

Autobedrijf D. van Gorkum steunt het werk van de Voedselbank

Voedselbank Dronten is een voedselbank voor inwoners van de gemeente Dronten. Stichting Voedselbank Dronten verstrekt wekelijks ruim 120 voedselpakketten aan mensen die hiervoor in aanmerking komen. Om in aanmerking te komen voor hulp van de voedselbank zijn er landelijke criteria opgesteld. Het voedsel wordt belangeloos ter beschikking gesteld door producenten, leveranciers, supermarkten, scholen en particulieren.

Stichting Voedselbank Dronten is aangesloten bij Stichting Voedselbanken Nederland, een landelijke organisatie die sinds 2001 actief is. Voedselbank Dronten behelst het gebied Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen en is operationeel sinds 2006.

De voedselbank fungeert als schakel tussen overschotten en armoede en levert daarmee tegelijkertijd een bijdrage aan beperking van voedselverspilling. De mensen die zich via de Voedselbank inzetten verdienen veel waardering!

Wij helpen de Voedselbank in Dronten dan ook graag met dit waardevolle initiatief door het mobiel houden van hun bestelbus!

Foto bus Voedselbank Dronten
Interesse? Sluiten