Nieuws

Januari-2013

Van Gorkum geeft stollen weg

Nieuws foto januari 2013

December-2012

Nieuw shirts voor korfballers ASVD 6

Nieuws foto december 2012

November-2012

Klanten beoordelen ons autobedrijf met een 8.8

Nieuws foto november 2012

22-dec-2011

Autobedrijf D. van Gorkum ondersteunt Voedselbank Dronten tijdens Kerst

Dronten, 22 december 2011 – Als maatschappelijk betrokken Autobedrijf ondersteunt Autobedrijf D. van Gorkum de Voedselbank tijdens de Kerst. Behalve het leveren en het mobiel houden van de bestelbus schonk Autobedrijf D. van Gorkum voor de feestdagen 75 C1000 Feeststollen. Op deze manier wil Autobedrijf Van Gorkum de cliënten van de Voedselbank een extra steuntje in de rug geven. De Voedselbank zorgt ervoor dat wekelijks zo’n 75 gezinnen binnen de gemeente Dronten een gratis pakket van de Voedselbank ontvangen. Autobedrijf D. van Gorkum helpt de Voedselbank met veel enthousiasme met dit waardevolle initiatief en draagt graag haar steentje bij.

Voedselbank Dronten foto

06-Oktober 2011

Autogarantie blijft ook bij andere garage.

Bron: Telegraaf, woensdag 5 oktober 2011

De autokoper weet nog onvoldoende dat hij zijn fabrieksgarantie behoudt als zijn auto niet door de merkdealer wordt onderhouden.

Wist hij dat wel, dan zou hij veel eerder overstappen naar een universeel onderhoudsbedrijf omdat hij denkt daar goedkoper uit te zijn. Een en ander blijkt uit het Nationaal Automotive Onderzoek 2011 in opdracht van The Alwaysbemobile Company.

“De consument ziet behoud van garantie als belangrijkste reden om bij de merkdealer te blijven. Echter, de helft van alle ondervraagden stapt het liefst direct over naar een onafhankelijk onderhoudsbedrijf als garantie geen rol meer speelt”, zegt topman Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company, die onafhankelijke onderhoudsketens als James Autoservice en abc Autoservice vertegenwoordigt.

Uit het onderzoek blijkt dat maar liefst 43 procent van de ondervraagden vermoedt dat de merkdaler meer repareert dan er wordt verwacht. Dat cijfer ligt bij universele bedrijven met 6 procent een stuk lager.

Ouder nieuws

Interesse? Sluiten