‘Ontdek zelf het gemak van alles onder één dak’


Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Gorkum Auto’s in Dronten. Autobedrijf Van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf.


Bij Autobedrijf Van Gorkum staan gemiddeld 70 jonge occasions overzichtelijk opgesteld. U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Ook voor een nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf Van Gorkum.


Bestel bij ons uw nieuwe auto!

Als professionele occasiondealer levert Autobedrijf Van Gorkum ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.


Onderhoud & reparatie

In onze goed georganiseerde werkplaats worden alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elk merk en type auto uitgevoerd. Van APK tot onderhoudsbeurt, van airco-service tot motorstoring, wij regelen het voor u! Dankzij de jarenlange ervaring, vakkennis en de moderne apparatuur waarmee wij werken, zijn wij in staat om niet alleen onderhoud te doen, maar ook diepgaande technische storingen op te lossen conform de voorschriften van de fabrikant. Wij repareren overigens niets aan uw auto zonder uw toestemming. U ontvangt van ons altijd een prijsopgaaf vooraf. Ook onverwachte reparaties overleggen wij altijd met u, zodat uw reparatie geen onaangename verrassing wordt. Tevens ontvangt u van ons een duidelijk gespecificeerde factuur en worden alle werkzaamheden helder uitgelegd eventueel onder overlegging van de defecte onderdelen.


Heeft u een auto met fabrieksgarantie?

Als u in het bezit bent van een auto die nog binnen de fabrieksgarantie valt, dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden. Bij een BOVAG onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewoon van kracht. Dit is overigens wettelijk vastgelegd. Wij onderhouden uw auto volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant.


Lease Service Center

Ook kunnen wij onze klanten met een lease auto mobiel houden en het onderhoud verzorgen. Heeft u een leaseauto? Dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden. Informeer tevens bij ons naar de mogelijkheden waarbij u kunt sparen voor korting op onderhoud van uw eigen privé auto.


Gratis haal- & brengservice

Uw auto moet naar de garage, maar het komt u slecht uit om deze zelf te brengen en te halen. Autobedrijf Van Gorkum biedt daarom voor de vaste klanten, de comfortabele haal- en brengservice*. Uw auto wordt bij u thuis of op uw werk opgehaald. Indien gewenst kan er een vervangende auto worden meegeleverd. Na reparatie wordt de auto weer op een afgesproken plek afgeleverd. U heeft er geen werk meer aan!


* Geldig binnen de gemeente Dronten (Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten)

Een betrouwbaar BOVAG autobedrijf waar u altijd terecht kunt voor:


 • Verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s Levering alle merken met fabrieksgarantie tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen
 • Merkonafhankelijk onderhoud & reparatie voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers
 • APK keuringen
 • Snelservice kleine reparaties Denk aan lampjes, accu’s, ruitenwissers, lekke band etc.
 • Aircoservice
 • Montage trekhaken, audio en accessoires
 • Storingsdiagnose en herstel
 • Levering en montage (winter)banden
 • Lease Service Center
 • Leasing & Financiering
 • BOVAG Autoverzekering
 • BOVAG Pechhulp
 • Schade afhandeling
 • Haal- en Brengservice
 • Vervangend vervoer


Bovag


Bovag is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bovag dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. Bovag lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Voor u als consument is Bovag in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij Bovag willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.
Waarom BOVAG?

 • Keurmerk in mobiliteit
 • Betrouwbaar en deskundig
 • De zekerheid van garantie
 • Altijd en overal in de buurt


Bovag houdt je mobiel!


Klik hier voor de voorwaarden.


Bovag Onafhankelijke Autobedrijven


De leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn ondernemers die auto's verkopen, onderhouden en repareren, zonder formele verbintenis met een bepaalde fabrikant of importeur. Ze zijn niet verbonden aan een specifiek merk en hoeven zich niet te houden aan contracten of verplichtingen van dat merk. Toch hebben ze door EU-wetgeving wel toegang tot de informatie en trainingen van autofabrikanten. Ook kunt u bij deze bedrijven terecht voor onderhoud en reparatie van uiteenlopende merken. De geldende fabrieksgarantie blijft daarbij behouden.

'Je rijdt gewoon even binnen'
Nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, een goed advies of vakkundige APK: de garagedeuren staan altijd voor u open! Er is namelijk een hele lage drempel. Ook als uw auto toe is aan een grondige servicebeurt of reparatie: dan heeft u mooi de kans om het hele bedrijf te verkennen.

'Van alle merken thuis'
U hoeft echt niet stad of land af te rijden voor de auto van uw dromen. Want bij het Bovag Autobedrijf kunt u nieuwe auto's kopen van elk merk en elk type. Inclusief de volledige garantie en service. Zij hebben namelijk een goede relatie met iedere auto omdat daar dagelijks vrijwel elk merk binnenkomt.

'Gespecialiseerd in een merk’

Vaak zijn deze Bovag bedrijven gespecialiseerd in 1 of 2 merken en hebben daar veel "know-how" van. Door het vaak lage uurtarief bent u ook nog eens goedkoper uit. Autobedrijf Van Gorkum is gespecialiseerd in Volvo, Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

'Zuinig, behalve op veiligheid'

Een auto-onderdeel wordt niet zomaar vervangen als het stuk is. Ze bekijken grondig of het nog te repareren valt. Dat is meestal goedkoper. En beslist een stuk minder verspillend.

'Een magazijn met slimme oplossingen'

Juist omdat ze auto's van ALLE merken en typen repareren zijn de Bovag Autobedrijven zo allround. En omdat ze daarbij vaak hun improvisatie talent aanspreken, hebben ze een groot magazijn met slimme oplossingen: vakkennis die op elk autotechnisch probleem meteen een oplossing weet.

'Ze zijn niet zo op de klok'

De service draait meer om kwaliteit dan om tijd. Daarom zult u hen ook buiten normale werktijden wel eens bezig zien.

'U bent geen nummer'

De leden van de Auto Bedrijven AssOciatie zijn niet te groot en niet te klein. Daardoor kennen ze al hun klanten bij naam en soms bij toenaam. Dat praat wel zo makkelijk en werkt een stuk persoonlijker. Als u toe bent aan een goed inruiladvies of als uw auto een stevige inspectie of professioneel uitgevoerde reparatie nodig heeft. Belt u gerust voor een afspraak!


Nationale Auto Pas


Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand voordat u een gebruikte auto koopt. Het bekendste hulpmiddel is het NAP certificaat, beter bekend als de Nationale Auto Pas. Op het NAP certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.


Het NAP-logo is een kwaliteitslogo voor een voertuig. Dit kwaliteitslabel wordt getoond bij voertuigen die een logische tellerstandenreeks hebben. Of de reeks logisch is, wordt gecheckt in het kentekenregister. Daarom is het logo alleen terug te vinden als weblabel bij gecheckte autoadvertenties en op goedgekeurde RDW Tellerrapporten. Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht tellerstanden te registreren van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen (tot en met 3.500 kg).