Auto Plus KaartAutobedrijf D. van Gorkum is al jaren een begrip in Dronten. De Automobielbranche is de laatste jaren behoorlijk veranderd.

We merken dat veel mensen de laatste tijd behoorlijk lijden onder de huidige economische omstandigheden. De klant heeft simpelweg minder financiele middelen en de reserves raken op.

De oplossing: De Auto Plus Kaart

Hoe werkt de Auto Plus Kaart?

Heel eenvoudig: Is er een lampje kapot? U rijdt langs autobedrijf van Gorkum, u laat uw klantenkaart zien, uw lampje wordt vervangen. U hoeft niets te betalen! Dat geldt ook voor het bijvullen van olie, koelvloeistof of remvloeistof.

Uw jaarlijkse APK spreekt u zelf af wanneer het u goed past. En twee maal per jaar wordt u persoonlijk uitgenodigd voor de jaarlijkse zomer- en winterinspectie.

Klik hier voor de voorwaarden.

Wilt u ook gebruik maken van deze handige klantenkaart? Vult dan hier het reactieformulier in en u kunt direct gebruik maken van de voordelen van de Auto Plus Kaart.

Nog niet overtuigd? Klik dan hier voor een rekenvoorbeeld en overtuig u zelf dat dit een super makkelijke en voordelige oplossing is voor u en uw auto!